Het Europees Kampioenschap voetbal komt eraan en dus neemt de oranjekoorts langzaam maar zeker toe. Oranje lantaarnpalen, oranje vlaggetjes, oranje hoedjes en jurkjes. De zomer kleurt oranje.
Zoals al eens eerder aangegeven worden kleuren ook gebruikt om kwaliteiten mee uit te drukken. Bij de start van de lente is de kracht van de kleur geel belicht. Maar, waar zou oranje voor staan?

Het dragen van oranje edelstenen geeft positieve energie, verkwikt, vergroot de vitaliteit  en de balans tussen de positieve en negatieve gevoelens.
De Management Drives zeggen dat mensen met een oranje drijfveer doelgericht zijn, efficiënt en gedreven. Ze zijn ondernemend en hebben de wil om
eigen dromen te realiseren.
In de spiritualiteit staat oranje voor vitaliteit en verandering. Mensen met een oranje energie zijn optimistisch van aard en zien de zonnige kant in van zaken. Daarnaast beschikken ze over creatieve talenten. 

Met al deze positieve oranje kracht kan het niet anders dan dat onze jongens veel zullen scoren tijdens dit EK. Tot de eerste aftrap wachten eerst nog andere vraagstukken op een antwoord van de OR. Dossiers die wellicht vragen dat een vitale medezeggenschap uitgebalanceerde keuzes maakt, lef toon, efficiënt  en doelgericht is.  Toch het oranje gevoel nu maar vast meenemen naar het overleg?

Reageren:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina